22 Aralık 2009 Salı

Nabız 666 - En Heyecan Verici Çizgi Roman Anları 1 - Thor Vs Iron Man

Belki bilmeyenler vardır, Marvel evreninde süperkahraman nüfusunu ikiye bölen Civil War esnasında Thor v2'nin sonunda yaşanan Ragnarok'un ardından halen ölüydü. Ortalıkta olmayan böylesine güçlü bir karakterin kendi taraflarında olması fikri Reed Richards'ı çok heyecanlandırmış olacak ki, mekanik bir Thor klonu yaratarak onu Registration karşıtlarının üzerine salmıştı. Giant Men'in ölümüyle sonuçlanan bu olay, Richards'ın yarattığı varlığı kontrol edememesinin yarattığı bu trajediyle son bulmuş, Thor klonu da Hercules tarafından acımasızca dövülmüştü.

Daha sonraları, devran değişti, Registration yanlıları Captain America'nın pes etmesiyle kazandılar, Tony Stark S.H.I.E.L.D'in başına getirildi, ve..

Thor döndü. Son Ragnarok'da Asgard'lı tanrıların yaşadığı fasit döngüyü kırmayı başarabilen Thor, v3 ile dünyaya döndü ve Asgard'ı da yanında getirdi.

Blogumda yer alan ilk Heyecan Verici anın Thor'un dönüşü sonrasında Iron Man ile karşılaştığı ana ait olmasından çok memnunum, bakalım okuyan herkesi benim kadar heyecanlandıracak mı?

Before;








And After;



Olivier Coupiel'in çizimleri gerçekten inanılmaz.

2 yorum:

Kaan Atabey dedi ki...

IS IT! diye bagirdigi bolumde Thor gercekten cok kotu cizilmis. Diger yayinladigin ornekler ne kadar muhtesemse, o sayfada o kadar kotu malesef.

Ama racon her zamanki gibi super! :)

Arifoglu dedi ki...

: ) Olivier Coupiel Thor'u biraz "kütük" misali çizmekteydi, bu hali gürbüz doğu avrupa gençlerine benzemekte değil mi ?

Oysa bu konuda çok dişli rakipleri var; benim favorilerim Michael Turner'ın ve Del'otto'nun Thor'ları;

http://thefaust.files.wordpress.com/2008/05/thor_1.jpg

http://www.comicbookmovie.com/images/users/uploads/11631/avengers%2023%20thor%20rage.jpg