28 Temmuz 2011 Perşembe

Venom ilk başta Peter da daha sonra ise Eddie'e geçiyor sonra ise başkasına ki (Civil War'da da o kişi var) acaba o kişi kim ve nasıl ona geçiyor. Bide bu venom simbiyotu hükümetin eline nasıl geçiyor?

Eddie Block Symbiote'un etkisiyle kanser olunca bu türk kahvesi telvesi benzeri uzaylı arkadaşımıza ağır geliyor tabi, "Ben hastalıklı host istemem arkadaş" diyerek Brock'u ortada bırakıp kaçıp gidiyor.

Hasta ruhlu Norman Osborn ise, o esnada Scorpion namıyla maruf Mac Gargan'a Peter Parker'ın May halasını kaçırması için akıl veriyor. Gel zaman git zaman, Mac Gargan Spider Man tarafından enseleniyor, kostümü elinden alınıyor, hapsediliyor. İşte o esnada buluyor Symbiote Mac Gargan'ı, ona kaybettiği herşeyi, ve daha fazlasını teklif ediyor. Mac Gargan gibi basit bir suçlu, J.J. Jameson tarafından Scorpion'a dönüştürülerek kazandığı hayatının ilk fırsatını harcamış bir zavallı, Venom olarak ikinci defa sahne ışıkları önüne çıkma şansı kazanıyor. Uzuunca bir zaman Spider Man düşmanı olarak takıldıktan sonra Civil War ile birlikte Thunderbolt olup Kaydolmayı reddeden kahramanları avlamaya başlıyor. Hükümet, bu dönem içerisinde Symbiote örneği elde ediyor zaten, Dark Reign'in bitmesinin ardından Mac Gargan tasfiye edilip, James Bond tarzı yeni nesil bir ajan olarak Flash Thompson karşımıza yeni Venom olarak çıkıyor. Biraz Punisher, biraz Ultimate Hawkeye, o yeni Venom işte. İşte Venom işte.

Ask me anything

2 yorum:

mit dedi ki...

Bir bana bulaşmadı o simbiyot zaten :)

Arifoglu dedi ki...

Bana bir ara bulaştı, en yakın camiinin minaresine tırmandım akşam ezanı vakti, arkasına bakmadan kaçtı gitti. Var mı öyle.