28 Temmuz 2011 Perşembe

Tony stark new avengers'da avengers'ı finanse edicek kadar param yok falan diyor parasına noldu bu adamın?

Onun hayatı şerefsizlik.

Efendim hep yalan dolan bunlar, hesapta Invincible Iron Man serisinin başlangıcında Iron Man filminden hatırladığımız Obediah Stane'in oğlu Ezeikel Stane tarafından tüm Stark imparatorluğu yerlebir edilmişti. Sonrasında ne oldu, anlamadık.

Daha sonra bir baktık, Dark Reign'in atmosferinde Tony Stark dünyanın en çok aranan suçlusu haline gelmiş. E Osborn da eşek değil tabi, o esnada Tony'nin mal varlığına da el koydu. Biz de öyle "Ulan Ezeikel bu adamı zaten batırmamış mıydı?" diye baktık.

Sonrasında Tony Stark beyin ölümü yaşadı, beyni Thor ve Dr. Strange tarafından reboot edildi, format atıldı, yeni bir Windows çakıldı filan derken bir baktık Steve Rogers dönmüş, Norman Osborn tepelenmiş,Iron Man format yediği için yaptığı hiçbir kansızlığı, terbiyesizliği, kadir bilmezliği yüzüne vurulmamış, Avengers ekibinin kutsal üçlüsünden biri olarak tekrar en tepede yerini almıştı. Kendisine bir tek Illuminati konusunda fırça atıldı, o kadar.

Daha sonra sizin dediğiniz dönem geldi işte, Tony Stark haysiyetsizinin "Ben Avengers'ı finanse edemem, nasıl yapsak ki ya, maaş almasak olur mu hocular?" şeklinde bir çıkışı oldu. Buradan bizi izleyen yetmiş milyonun önünde soruyorum, aynı Tony Stark yağı bol bulunca neresine süreceğini bilemeyen Petrol zengini halklar gibi neden Asgard'ı yeniden inşa ettirmeye kalkıyor? Paran mı çok, bizi mi düdüklüyorsun arkadaşım?

Ne iş?

Ask me anything

Hiç yorum yok: