28 Temmuz 2011 Perşembe

peki başka bi kaç sorum daha var. Bu kırmızı hulk kim gene bizim Bruce mu o yoksa başka biri mi? Birde aşağıdaki cevapların birirnde şöyle demişsin Tony Stark beyin ölümü yaşadı, nasıl oldu bu iş ve son sorum: Bu Dark Reign denilen şey nedir?

Kırmızı Hulk'un kim olduğunu söylemem, kıyamam size. Eğer gerçekten merak ediyorsanız 2008 ortalarında başlayan son Hulk serisini okumaya başlayın, daha sonraları biraz b.ka sarmış olsa da keyifli bir okuma olacağını garanti edebilirim.

Öldü, bildiğin öldü, döve döve hastanelik ettiler adamı. Tabii Extremis sonrasında Tony Stark Iron Man zırhıyla -neredeyse- bütünleştiği için biyolojisinde de ciddi değişimler yaşanmış, öyle ameliyatla filan uğraşıp hayata döndürmeye çalışmak yerine ülkemizde araba aküleri için kullanılan yöntemi denediler. Thor, yıldırım vasıtasıyla şarj ederken, Dr.Strange'de Tony'nin zihnini yeniden çalıştırdı. Bir nevi , vurdurdular.

Dark Reign dediğimiz şey de, Osmanlı İmparatorluğundaki İstibdat döneminin bir değişik versiyonundan daha fazlası değil aslında. Secret Invasion'un sonunda ilginç bir şekilde S.H.I.E.L.D.'in başına gelerek onu H.A.M.M.E.R adındaki daha agresif bir örgüte dönüştüren Norman Osborn'un muktedirlik günlerini tanımlamak için kullanılıyor Dark Reign sözcüğü. Secret Invasion gibi bir event değil, daha çok DC'nin 52'si ya da Countdown'u gibi bir ara geçiş dönemi yani.

Ask me anything

Hiç yorum yok: