16 Haziran 2011 Perşembe

Siz Sorun Biz Anlatalım - Wolverine Vs Cyclops

Sadık okuyucularımızdan gelen sorular bizi bu işe daha da şevkle bağlıyor, ilk olarak okuyucumuza teşekkür edeyim; ne demek, nice sorularda görüşelim! Bu sefer de şöyle bir soru gelmiş :




Tabii ki geldiler, bunlardan çok kısa sürenleri de oldu; mesela Astonishing X-Men #1'de Wolverine'in Cyclops'a Jean Grey ile ilgili laf sokması sonucunda kısa bir münakaşa yaşamışlardı; Ms.Frost araya girene kadar tabii:

Asıl büyük kapışma Age of Apocalypse evreninde yaşandı, burada Apocalypse ile birlikte takılan bir adam olan Cyclops, Wolverine ile karşı karşıya geldiğinde efsanevi olaylar yaşanıyor, Wolverine Cyclops'un tek gözünü çıkartırken Cyclops Wolverine'in bir elini kesiyor, ne yazık ki bu olayın çizime dökülmüş bir hali yok; chronicle olarak geçiyor.

Tabii ki bu alternatif bir evrende geçen bir macera olduğu için Schism'de yaşanacak olan olası mücadele kadar sarsıcı olmayacaktır, ayrıca bundan sonra yaşanacak ayrılığın sonuçlarının daha uzun süre yaşanacağından da bahsediliyor. Ama hiçbir zaman için iyi anlaşan bir ikili olmadılar; bunu da eklemek gerek. İkisi de birbirinin iş yapış şekline uyum sağlayabilen karakterler değiller; ve tüm X-Force olayı bu ilişkiyi oldukça yıprattı.

Bekleyip göreceğiz.

Hiç yorum yok: