1 Haziran 2011 Çarşamba

Siz Sorun Biz Anlatalım - Gladiator Vs Hyperion.

İzleyicilerimizden Ali Sezgin'den güzel bir soru gelmiş, Sorun tabii sorun; bizim başka işimiz gücümüz yok nasılsa diye söylenerek soruyu verip, hemen cevaba geçelim. Şaka şaka, sorun tabi, gençsiniz soracaksınız, işler o kadar yolunda ki yakında işe İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Beyaz Masasında çalışan ve Kene ilaçlaması için aradığımda "Gısmetse o işleri yaz sonu gibi hallodeceğiz." diyen abiyi almayı düşünüyorum. O güne kadar sorun sorabildiğiniz kadar.


Kapıştılar tabii, kapışmaz olurlar mı. Efendim, Marvel Cosmic evreninin en güçlü kahramanlarından biri olan Gladiator ve Marvel'ın JLA kopyası ekibi Squadron Supreme'in lideri Hyperion (ki kendisi de Superman gibi invulnerable bir karakter) Quasar #54'te karşı karşıya geliyorlar. Mark Gruenwald tarafından yazılan bu gerçekten çok eğlenceli serinin Starblast event'ine bağlı Tie-in'inde biraraya gelen bu ikili arasında, bakalım nasıl muhabbetler vuku bulmuş:

İkilinin birbiri için fazlasıyla eşit güce sahip göründüğü mücadelede Gladiator , Hyperion'un belini kırarak olayı sonlandırıyor. Ama Hyperion'un, Gladiator'un derisine hiçbir şeyin işlemediğini farkettiği an onu kendi saçlarıyla yaralamaya çalışması gerçekten efsane bir hareket. Sayı da Quasar serisinin gerisi gibi çok eğlenceli bu arada, Nova'yı uzun saçlı ve kirli sakallı görmek gibi bir şansınız da var okursanız.

Hiç yorum yok: