4 Kasım 2010 Perşembe

Secret Warriors #21 - "It's on, bitch!"


Nick Fury'nin Caterpillar'ları ilk piyasaya çıktıkları andan bugüne yardırmaya devam ediyorlar, satışlarda hak ettiği yeri bulamıyor olsa da Jonathan Hickman'ın Secret Warriors'u Marvel'ın en innovative çizgi romanlarından biri olarak gelecekte de arşivlenip okunmayı hakedeceğinin sinyallerini veriyor. Eski Nick Fury çizgi romanlarından aldığım retro keyfi sizinle paylaşmıştım; bu seride hem o lezzet, hem de bütün Marvel evrenine espiyonaj bakış açısıyla bakmanın verdiği haklı gurur yer alıyor. Hydra, Leviathan ve Howling Commandoların mücadelesi bu ay 21. sayısıyla karanlık bir gecede ilerlemeye devam ediyor.

JT'nin ihanetiyle Hydra'ya ölümcül bir darbe vurmaya hazırlanan Secret Warriors ekibi, dağın içine gömülü bir Hydra üssünde Hydra Supreme ile başbaşa kalıyorlar, Teleporter'ları stratejik bir şekilde ilk anda indirildiği için dışarıyla herhangi bir bağlantıları olmadan, ve tepelerine inmek üzere olan bombanın bir dakika içerisinde her yeri küle çevireceğini bilerek.


Tabii bu noktada sahneye, babasını yeni kaybetmiş kederli bir delikanlı olarak Phobos giriyor, zaten Gorgon ile daha önceden kalan bir hesapları mevcuttu, buradan sonrasını gözlere şenlik bir şekilde okuyoruz. Bildiğiniz gibi Chaos War ile işler zaten ziyadesiyle karıştı, bakalım Phobos'un ilerisi için tanrısal hesapları neler olacak , bunun üzerine düşünmek için bu sayıyı edinmeniz şart. Nick Fury, efsanesini Secret Warriors üzerinde sürdürmeye devam ediyor, seriyi daha önceden takip ediyorsanız bunu da kaçırmayın derim ben. Dört yıldız, hem de en yaldızlısından.

Hiç yorum yok: