4 Kasım 2010 Perşembe

Captain America - Man Out of Time #1 - "Önüm, arkam, sağım, solum Steve Rogers."

IMDB'ye göre 2011 yılında gösterime girmesi bekleniyor "Captain America : The First Avenger" filminin, yani çok da bir şey kalmamış. Klasik Marvel Comics pazarlama yöntemi olarak filmin vizyona girişine kadar Captain America'nın tüm evrenin merkezine oturmasına, iki ayda bir üçer tane Mini Seri yayınlanmasına hazır olmamız gerek. Umarım güzel bir film olur da, geçmiş Captain America filmlerini unutmamız bir nebze olsun kolaylaşır.

"Yakında görüşeceğiz!" -"Hayır, hayır, sen değil, hayır!!"

Zaten bu konuda bir süredir atış serbest ama, ben kafamı taşın arkasından Man Out of Time serisi için çıkarmaya karar verdim. Seri, diğer Captain America hikayelerine farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyor.


Steve Rogers ve Bucky'nin 2.Dünya Savaşının son günlerinde aldıkları bir gizli görev ile başlayan hikaye, bizi bildiğimiz Captain America hikayesinden çok farklı bir noktaya getirip bırakıyor. Marvel-616 evrenindeki Captain America Baron Zemo ile olan bir mücadele sonucunda denizin derinliklerine gömülürken, Man Out of Time'da hikaye biraz daha farklı gelişiyor. Avengers ekibi tarafından bulunan Steve Rogers'ın modern dünya ile tanışması ile, hikayeyi beş sayı taşıyabilecek kadar ilginç başlıyor. Ne dersek diyelim, Mark Waid hala ilginç çizgi romanlar tasarlayan az sayıda adamdan biri, sadece kapakta bile olsa kendisini Brian Hitch ile çalışırken görmek ise dünyalara bedel.






Captain America : Man out Of Time görsel olarak da içerik anlamında da tatmin edici bir seri olacak gibi duruyor, bence ıskalamamak konusunda gayret göstermelisiniz. Tek bir eksik var, o da Arthur Adams'a tekrar Captain America çizdirmeyerek halledilebilir. Bu nedir allah aşkına, goril mi güreşçi mi ?

2 yorum:

Berk dedi ki...

Bir de filmden önce Steve Rogers'ı yeniden Captain America yapma zorunlulukları var tabi, onu da unutmamak gerekiyor. :D

Arifoglu dedi ki...

Öyle bir şey yapmazlar herhalde ya, sanmıyorum : )