14 Temmuz 2010 Çarşamba

Yeni X-Force ekibi açıklandı!

X-Men evreninde Second Coming sonrasında ( sanki hiç durulmuş gibi ) yerinden oynayan taşlar, X-Force'a kadar uzanmış görünüyor. İlginçtir, bana böyle kadro değişikliklerini hep DC yapar gibi gelirdi, Marvel'da da oluyormuş demek ki.

Uzun lafın kısası, Warpath, Domino, Vanisher (ki kendisi biraz vatani görev mantığıyla takımda yer almaktaydı) ve X-23, merkez valisi olarak atanmış durumdalar. Yeni takım ise aşağıda görüldüğü gibi toparlanmış;


Fantomex ve Psylocke çok güzel tercihler, Deadpool içinse tek bir şey söyleyeceğim, Deadpool tabii, ne sandınız! Kendisinden ölümüne sıkılmış bir adam olarak zaman zaman gördüğüm "ciddi yüzü" ile bu ekipte yer alması eğlenceli, her zamanki alaycı, sarkastik ve mizah ağırlıklı karakter olarak yer alması ise X-Force gibi ciddi bir derginin sonu olur.  Her ne olursa olsun, kırmızı kostümle değil, aşağıdaki kostümle olsun lütfen;



Evet, yeni ekibin kimyası hakkında ne diyorsunuz?

3 yorum:

dante dedi ki...

bolbol kılıç kalkan, ve umuyoruz ki kanlı canlı olacak. Psylocke gibi ozlediğimiz karakterleri gormek guzel. Deadpool ise aynen cıcımadığı surece guzel. Bu kadar usta martial artist i bir arada gormek hos olabilir.

Adsız dedi ki...

Valla ekip iyiymiş. Ekipte sağlam ve tecrübeli bir kadın eksikliği vardı ve psylocke cuk oturmuş. Arada bir wolverine'ın de kulağını çekebilecek ağırlıkta biri olması iyi olmuş. Fantomex benim ayrı olarak çok sevdiğim bir karakterdir o da çok iyi. Warren tekrar archangel olduğundan beri süper zaten. Ancak deadpool hassas bir adam. Yani son X-Force dergisinde sevdiğim karanlık ve kanlı havayı mahvedebilme potansiyeli var. Yani severim ama azı karar çoğu zarar bir karakter bence. X-23'ün gitmesine üzüldüm aslında. Wolverine'le aralarındaki dinamiği seviyordum.
Valla genel olarak heyecan verici bir ekip. Bekliyoring.

Adsız dedi ki...

Beni de endişelendiren Deadpool olayı oldu. Zaten Marvel'dan uzağım son yıllarda, sadece X serilerinin bir kısmını sürekli olarak takip ediyorum. Onların başında da X-Force geliyor ama Deadpool'un X-Force'u klasik havasından uzaklaştırma riski var. Öte yandan çok ciddi Deadpool da pek çekici gelmiyor, ortama uyumlu olduğu sürece onun mizahını da seviyorum. İyi bir karışım olmamış gibi geldi bana.