17 Mayıs 2010 Pazartesi

Sentry neden Osborn'un yanında? [Okuyucu sorusu cevaplıyoruz]

Bu da nereden çıktı diyecek olursanız, az önce bakmayı akıl ettiğim Google Analytics datalarından çıktı; aşağıdaki tablo son bir hafta içerisinde arama motorlarında blogumuza en son nasıl ulaşıldığını gösteriyor;


Sentry neden Osborn'un yanında?

Güzel soru. Sentry Osborn'un yanında, çünkü Marvel evreninde sadece Osborn Sentry'yi gerçek anlamda ciddiye alarak potansiyelini kendi amaçları için kullanabilme riskini alabilmiş görünüyor. Daha önce bunu denemiş olan Tony Stark World War Hulk'un sonunda ağzının payını almıştı, New Avengers serisinde Sentry / Void'in nasıl durdurulabildiğini zaten hatırlıyoruz. Yani Sentry kahramanlar için her zaman çok pahalıya gelen bir asset oldu, Osborn içinse avucunun içine alınabildiği takdirde size dünyanın anahtarlarını sunabilecek bir fırsat. Osborn her zaman Sentry'ye onun hissettiği şeyleri kendisinin de yaşamış olduğundan bahsedip durdu, aslında bu çok da yanlış sayılmazdı. Osborn alter-egosu olarak yaşamakta olan Green Goblin'le birlikte yaşamayı öğrenmişti , ama gözden kaçırdığı (belki de kaçınılmaz bir son olarak farkında olduğu ) şey, Green Goblin kimliğinin daima dışarı sızabilecek bir çatlak bulabildiğiydi. Yani Norman Osborn da bir gün Void'in durdurulamaz olacağının farkındaydı. Yapmakta olduğu şey, Sentry'nin dosyalarındaki detaylar sonucunda Robert Reynolds'un bağımlısı olduğu maddeyi kendisine sağlayarak, ilişkilerini karşılıklı çıkar temelinde yürütmekti.

Bir noktaya kadar yürüdü.

3 yorum:

ladypemberley dedi ki...

formspring'de spiderman sorusunu soran kişi olarak yazıyorum buraya.. ama ortalıkta da emailimi ifşa etmek istemedim. napalım? berk mi arifoğlu mu olduğunuzu bilemediğim için mail de atamadım maalesef.

Berk dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Berk dedi ki...

Kendi yorumumu silmeyi başardım nasıl yaptıysam:

İkimiz de çizgi roman "delisi" tabirine uyan insanlar olarak her türlü sorunuza cevap verebiliriz elimizden geldiği kadar, mail adreslerimiz de mevcut, herhangi birimize (veya ikimize birden)mail yoluyla ulaşabilirsiniz. :)