31 Aralık 2009 Perşembe

Skandal! (Off-Topic!)

Normalde konsept dışı şeyler yazmıyorum, ama görünce dayanamadım.

Marvel Comics'in Secret Cabal'ı Son on Yılın Herolarını seçmişler.

Ve ilk sırada Tony Stark var!

Skandal! (ilk a ince okunacak)

http://marvel.com/news/comicstories.10805.take_10~colon~_heroes_of_the_decade

Pardooon, Iron Man Civil War ile birlikte Marvel evreninde hiç olmaması gereken bir yere gelmiş olabilir, S.H.I.E.L.D.'in başına geçip ABD Başkanıyla sürekli yemek yemeler, Savunma Bakanlığı makam odasının kadife minderli duvarının önünde evrak imzalamalar filan derken kendini olmadığı bir şey, önemli bir adam zannetmiş olabilir, ama bu sizin de aynı yanılgıya düşmenizi gerektirmiyor!

Iron Man, son yayınlanan serisi 35 sayı sürmüş bir kahraman, Invincible Iron Man ise yanlış hatırlamıyorsam 20'li sayılarda. Beğenemeyip sekizinci sıraya koyduğunuz Wolverine ise (kaldı ki kendisinden bir karakter olarak pek de hoşlaşmam) aynı anda hem seksenli sayılara koşan bir seriye, hem de 50.sayısına Merhaba demek üzere olan başka bir seriye sahip, bununla birlikte en az iki aylık periyotlar halinde konusu birbirine benzeyen, çizim olarak ziyadesiyle Avangart One-Shot'lar çıkarıyor. Neden acaba, çünkü Wolverine satıyor, son on yıldır Wolverine kadar çok ekibe dahil olan başka bir karakter daha çıkaramadı Marvel. X-Men'de var, X-Force'da var, Avengers'a bile dahil oldu, Agents of Atlas, Spider Man, Captain America, bunlar sürekli göründüğü serilerden sadece bir kaçı.

Evet, Iron Man'in etkisi belki Civil War sonrasında fazlasıyla artarak Wolverine'in önüne geçmiş olabilir, ama ben Cabal'ın bu kararını tamamen yakında vizyona girecek Iron Man 2 filmi üzerine gerçekleştirilen bir PR çalışması olarak görüyorum.

Üzgünüm.

Tony Stark benim aklımda böyle değil;



















Böyle kalacak;














 Skandal!

Hehe.

5 yorum:

dr feelgood dedi ki...

civil war mükemmel başlayıp çok kötü bitti bence. büyük hayal kırıklığı oldu benim için.

tony asla nick fury gibi olamayacak bence bıraksın koltuğunu :)

Arifoglu dedi ki...

Hehe, Tony zaten bıraktı o koltuğu, Secret Invasion ardından kendisini önce Public enemy no:1 ilan ettiler, daha sonra da bitkisel hayata sokup bir kenara bıraktılar. : )

Adsız dedi ki...

selam ben senay, gercekten super bir blog, eger facebook veya twitter varsa eklemek isterim...

Arifoglu dedi ki...

Formspring'imiz bile var, hepsi yukarıda solda.

demir kara dedi ki...

kapitalist demir kafa.. beter olsun. :)