30 Aralık 2009 Çarşamba

Nabız 666 - En Heyecan Verici Çizgi Roman Anları 3 - Superboy Prime Vs Green Lantern Corps.

Superboy Prime bence harika bir karakter; hem bu kadar güçlü ve kötü, hem de bu kadar ergen oluşunun dengesi iyi tutturuluyor, kızdığı zaman dünyayı ortadan ikiye bölebilecek, ya da kocaman bir gezegenin üzerine alevden bir S harfi çizebilecek kadar kudretli bir karakterin "Acımadı ki, acımadı ki!" deyişini görmek her zaman başımıza gelmiyor neticede.

Efendim, bildiğiniz üzere Superboy Prime DC Comics'in Identity Crisis'inde 32 adet Green Lantern'ı öldürdükten sonra Guardians of the Universe tarafından yüzlerce Lantern'ın bekçiliğinde Bir Thought Box içerisine kapatılmıştı, gücünü sarı güneş ışınlarından alan bu arkadaşın hücresi, suni bir Kırmızı Güneş devinin yanıbaşında beklemekteyken, DC evreninde olabilecek en kötü şeylerden biri oldu, ve Sinestro War patlak verdi. Sinestro'nun kendi sarı yüzüğünü ve Güç Baterisini yapmasının ardından mümessillik vermeye karar vermesiyle, bu sarı yüzükler evrenin her bir yanında korku yayma içgüdüsüne sahip olan yaşam formlarını bulup onları Sinestro Corps'a dahil etmeye başladı. Ee, Prime da korku yayma konusunda küçük çapta bir ekol olduğu için; yüzüğün onu bulması uzun sürmedi.

İşte yüzüğün onu bulduğu an, Green Lantern : Sinestro Corps Special #1'in aşağıdaki karelerini en heyecan verici çizgi roman anları arasına sokmayı zorunlu kılıyor; tadını çıkartın;




Çocuğun kesinlikle boyama takıntısı var.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben almanyadan sevgi, gercekten cok guzel bir blog, eger twitter veya facebook sayfasi varsa hemen
ekliycegim.