15 Eylül 2011 Perşembe

Duydun mu bilmiyorum ama Cable geri dönüyormuş ve Avengers ekibini haklayacakmış birer birer. Bunun geçmişten kalma bir sebebi var mı yoksa yeni seride mi açıklayacaklar nedenini?

Evet geri dönüyor, Marvel'ın geçtiğimiz haftasonuna doğru yayınladığı "Avengers işareti üzeri nişan"lı teaserların da buna delalet ettiğini öğrenmiş olduk. Zaten Cable'ın Reborn serisinin Ed McGuiness ve Jeph Loeb tarafından yazılacağını bir ay kadar önce öğrenmiştik, şimdi ilk işinin Avengers'ı tepelemek olacağını da biliyoruz.

Yok öyle bir şey.

Çizgi Romanlarda böyle kapaklar sıklıkla kullanılıyor efendim, bu, Cable'ın tüm Avengers ekibini iki kaşlarının arasından vuracağı anlamına gelmiyor. Bunu bir köşeye koyalım, dursun.

Cable ile Avengers üyeleri arasında bir problem -şu an için- yok, Schism ya da Earthfall hikayeleri ile bir bağlantı kurulacak mı, göreceğiz.

Konudan bağımsız olarak sorunuza geçmiş zaman perspektifine sahip bir cevap vermek gerekirse; Cable & Deadpool serisini okuduysanız hatırlayacaksınız; Cable'ın kendini peygamber olarak gördüğü bir dönem dünyada her süper kahramanla -deadpool hariç- arası açılmıştı. Daha sonra mutant mesihi hakkında da ters düştüğü insanlar oldu, Cable genellikle koyu fikirlere sahip bir asker olarak resmedildiği için sık sık diğer karakterlerle problem yaşayabiliyor.

Ne vardı?

Hiç yorum yok: