17 Ağustos 2011 Çarşamba

Yeni X-Men Takımlarında Kimler Olacak?

Schism'in 2.sayısı itibariyle ana hikaye çok güzel gizlenmeye devam ediyor, Wolverine ve Cyclops'un hangi noktada ayrılığa düşecekleri konusunda henüz net bir fikir sahibi olamadık. Ama geçtiğimiz hafta içerisinde Post-Schism dönemine ait üç X-Men dergisinin teaserları yayınlandı; bunlar hakkında yorum yapabiliriz:




Uncanny X-Men reboot'unda en büyük şok noktası ilk tanıtımın Emma Frost ile yapılması. Bu da "Acaba Cyclops hikayenin sonunda kendini emekli mi edecek?" dedirtiyor; ölmeyeceğini tahmin ediyoruz. Bu arada, Cyclops X-Men serilerinde hiç öldürülmedi. Arkadaki karanlıkta seçebildiğimiz diğer iki karakterin de Juggernaut (ya da belki Colossus-çünkü kendisinin Cytorrak maskesini takarken resmedildiği bir teaser yayınlandı) ve Magneto olması Uncanny X-Men ekibinin daha "karanlık" bir ekip olup olmayacağını düşündürüyor. Bekleyip göreceğiz.



Wolverine and the X-Men serisinde ise ilk açıklamanın dışında yeni bir şey yok; Wolverine'in liderliğindeki takımda onu takip eden X-adamların olacağını biliyorduk. Ben sadece Warlock'u seçebildim. Sanırım arkada bir de Storm var.



Üçüncü ekip ise Hope'un ekibi, zaten Generation Hope serisinden tanıdığımız yeni mutantlardan müteşekkil gruba 24 ayar bir ekleme yapılmış : Sebastian Shaw. En son durumda Emma Frost tarafından hafızası Eternal Sunshine gibi parıl parıl yapılan Shaw, kendi yolunu bulmaya çalışan bir karakter olarak anlatılacak herhalde. Ve yıllardır bu kadar kötü kullanılmış, bu kadar güçlü bir karakteri okumanın çok keyifli olacağına eminiz! Seriyi de İbrahim Roberson çiziyormuş zaten, Beşiktaş'ta oynayan zenci futbolcu gibi ismi varmış!

Edit : Marvel bugün itibariyle yeni bir teaser daha yayınladı, o da X-Men : Legacy serisine ait. Seride şu an itibariyle Proffesor X, Dr. Nemesis, Rogue, Magneto ve Legion başrollerde. Teaserda da Rogue en önde görülmekte.



Güzel günler göreceğiz, güneşli günler! Peki, siz kimleri görüyorsunuz teaserlarda?

1 yorum:

sukullaci dedi ki...

storm'sa ona yazıklar olsun. x-force'un varlığını öğrendiğinde o kadar atar yaptıydı zamanında. şimdi wolverine'e ait bi takıma girerse yakışmaz. Zaten ne olduğuda pek belli değil. wolverinin takımında bide kuyruklu bi eleman var galiba. tam x harfinin solundaki şey kuyruk gibi geldi.