2 Ağustos 2011 Salı

usta ya bu Bucky nasıl oldu da Kaptan Amerika oldu bu adam 1940 küsüratta ölmedi mi kaptan buzul çağı yaşayı geldi de o nasıl oldu yeni kaptan oldu, ki kaptanın ölüp yeniden gelmesi piyasada 2 kaptan olması ve geçenlerde Bucky nin ölmesini katmıyorum bile

Meğersem Bucky hiç ölmemiş. Hehe, Captain America 2.Dünya savaşının son günlerinde Baron Zemo'nun ABD'ye doğru yolladığı bir nükleer füzeyi engellemek için baykuş gibi füzenin üzerine tünediğinde, Bucky de onunla birlikte atlıyor. Artık patlamaya ramak kalmışken Bucky kaptan'ı tekmeleyip füzenin üzerinden denize atıyor, ve o esnada patlayan füzenin etkisine maruz kalarak kolunu kaybediyor. İkisi de suya düşüyorlar. Nasıl oluyorsa oluyor, Steve Rogers bir buz kalıbının içerisinde donarak günümüzde Namor tarafından bulunuşuna kadar hayatta kalmayı başarıyor.

İşte Bucky'yi de ruslar bulmuş, ona bionik bir kol ekleyip hafızasını silerek soğuk savaş esnasında kullanacakları bir suikastçi haline getirmişler. Elli küsür senedir yayınlanan Captain America tarihine bu eklemeleri Captain America v4 ile Ed Brubaker yaptı. Ki, okumadıysanız kesinlikle okuyun harika bir seridir.

Captain America da Bruce Wayne ile aynı şekilde, zaman içerisinde kaybolmasını sağlayacak bir kurşunla vurulduğu için aslında hiç ölmedi. Sadece bir hayırsever tarafından aranıp bulunana kadar 2.dünya savaşı anıları içerisinde sıkışıp kaldı. Ee, memlekete Captain America lazım muhakkak, değil mi? Öyle olunca onun yokluğunda kendi bilincini yeni kazanmış Bucky'yi kaptan yaptılar, oldu bitti. Onun da miadı Steve Rogers geri döndüğünde dolmuştu zaten, öldürdüler bitti gitti.

Ask me anything

Hiç yorum yok: