2 Ağustos 2011 Salı

iron man'in mandarin ve fing fang foom die villainları vardı ama çizgi romanlarında pek görmedim onları noldu o 2 karaktere? iron man çizgi romanı okumak istesem merak edip hep m.o.d.o.k la yada grey gargoyle'la kapışıyodu iron man :S

Fing Fang Foom kadar yalan bir villain daha da görmedim bugüne dek, kendisini en son olarak bir Hulk macerasında gördük Hulk Vs. Fing Fang Foom diye, Iron Man'in kendisini içeren bir mini serisi yayınlanıyordu Extremis döneminde Iron Man : Viva Las Vegas diye, kimse okumadı ki ilk sayıdan sonra kestiler. Daha sonra Avengers : Prime'da yer aldı Thor'la kafa kafaya gelecek şekilde, orada da bir numarasını göremedik gitti.

Mandarin ise daha incelikli, daha fazla derinliği olan bir karakter. Iron Man'in son volume'ünde uzunca bir süre Tony Stark ile mücadele ettikten sonra yerini oğluna bırakarak terk-i diyar etti diye hatırlıyorum.

M.O.D.O.K ise candır, kendisi World War Hulks'un ardından Bruce Banner tarafından ilk insan haline döndürüldü, yerine ise yeni bir M.O.D.O.K geldi, yeni maceralarına Hulk'un son iki sayısında şahit olmak mümkün. Grey Gargoyle ise bildiğiniz gibi Serpent'ten bir tokmak kaptı, o da Iron Man'in son üç sayısının ikisinde terör estiriyor.

Ask me anything

Hiç yorum yok: