15 Ağustos 2011 Pazartesi

bir nick fury hastasıyım ve kendisinin secret warriors adlı başrolünde olduğu bir seri var genel olarak konusu nedir okuduktan sonra neyi okumalıyım devamında? sonra wolverine'in oğlu daken çok bomba bir karakter kendisinin başka serileride var mı?

İlla Spoiler ver diyorsanız gözümü budaktan sakınmam, ağzıma geleni söylerim arkadaşım.

Secret Warriors, kuruluş itibariyle Nick Fury'nin yıllaaaar yıllaaar önce aniden bastıran durumlarda kullanabilmek üzere kurduğu, kimsenin tanımadığı yetenekli gençlerden kurulu gizli bir takım. İlk olarak Secret Invasion esnasında göreve başlıyorlar, bunun ardından önce Normal Osborn ve rejimi ile , daha sonra da Hydra ve Leviathan adlı yeraltı örgütleriyle mücadele ediyorlar. Secret Warriors baştan sonra çok güzel bir okuma sağlıyor; seri zaten Secret Warriors #28 ile son buldu. Yeni bir okuyucuysanız seriyi bitirdiğinizde bazı şeyleri tam olarak anlamayabilirsiniz, bunun bir tedavisi yok. Geçmişe dönük okuma yapabilir, ya da bize sorabilirsiniz. Hele bir okuyun da.

Daken Wolverine : Origins'in bir noktadan itibaren yıldızı oluyor, eğer kendisiyle bu noktada değil de Dark Reign esnasında tanıştıysanız ödev veriyorum ; Wolverine : Origins serisini baştan başlayarak okuyun. Pişman olmazsınız.

Ne vardı?

Hiç yorum yok: