17 Ağustos 2011 Çarşamba

aynen Romulus denilen zat. Kimdir nedir bu kisi

Romulus Wolverine : Origins and Endings'i takip eden Wolverine : Origins serisinde uydurulmuş bir karakter. Hiç kimse aksini iddia etmesin, o günlere kadar Logan'ın geçmişi hükümet tarafından parça parça edilmiş, isteyen herkes tarafından ölüm makinası olarak kullanılmış bir mutant olarak bilinirken Origins serisiyle öğrendik ki bu Romulus adı verilen şahıs kendi klanının gelecekteki yöneticisi olabilmesi için Wolverine'in hayatını başından itibaren her adımda manipüle etmiş. Bu klan da Lupins adında ucubik bir oluşum; Wolverine, Sabretooth, Feral ve Wild Child gibi mutantların primatlar yerine caninlerden geliştiğini iddia eden sapkın bir tarikat.

Roma imparatorluğunun kurucusu olarak gösterilen Romus'un kardeşi Romulus olduğu da iddia edilen bu şahane karakter, Wolverine : Origins'in sonlarına doğru Wolverine tarafında Cloak'ın elbisesiyle boyut kapısı açtığı Dark Force dimension'a hapseldi. Bir daha da kendisinden tık dahi duymadık.

Acaip değil mi, sen böyle bir karakter yarat, sonra hapset. Hapsedecekler tabii, öldürülür mü bu adam, daha otuz defa çıkacak karşımıza.

Ne vardı?

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bana göre Origins son 5,6 sayıya kadar muhteşem kuruluyordu. Romulus da aynı şekilde. Ama final öyle bir dergi için tırttı yani. Söylediğin şey doğru aslında. Romulus harcanamayacak kadar iyi, ortalıkta gezmesine müsade edilemeyecek kadar da tehlikeli bir karakter. Ama wolverine'e iyi bir sopa çekmesi gerekirdi.