29 Temmuz 2011 Cuma

kırmızı hulk'u anladık söylemiyorsun bize kıyamıyorsun :) ama birde az önce gördüm kirmizi she hulk var o ne ayak ya? Birde bu old logan'da she hulk için kuzenim diyordu ama geçen wolverine vs hulk'ta Betty Ross olduğu ortaya çıktı. Bu nasıl oluyor acaba

Kıyamam size, okuyun, valla keyifli bak. Pişman olmazsın, sonradan Jeph Loeb ağzına s.çtı serinin ama olsun.

Şimdi, elmalarla armutları birbirine karıştırmayalım arkadaşım; biz bunları kitaplarımızda, televizyon ropörtajlarımızda, uluslararası çevrelerde kabul görmüş akademik makalelerimizde yazdık; Old Man Logan Marvel'in bildiğimiz kahramanlarının yer aldığı Earth-616'da geçmiyor zaten, Mark Waid tarafından bu olay için yaratılmış paralel bir evrende geçiyor. Zaten She-Hulk olarak geçen avukat Jennifer ablamız da Bruce Banner'ın uzaktan kuzeni. (Uzaktan kuzen ne ya?)

Hulk vs. Wolverine serinin adında gözden kaçan bir kelime daha var; orjinali şöyle olacak : Ultimate Hulk vs. Wolverine. Yani o hikaye de Ultimate evrende geçiyor, bildiğiniz gibi Ultimate evren marvel'ın normal evrendeki otuz seneyi bulan origin hikayeleriyle Twilight fanı gençleri kavrayamayacağını anlaması üzerine ortaya çıkan paralel bir gerçeklik. Yani oradaki köken hikayeleriyle Earth-616'daki köken hikayeleri birbirinden farklı.

Ayrıca sorular çok güzel gidiyor, sakın kesme!

Ask me anything

Hiç yorum yok: