27 Mayıs 2011 Cuma

Steve Rogers Tekrar Captain America Oluyor!

Eveeet, aranızda şaşıran oldu mu? Bucky Cap'in kalkanını ilk eline aldığında (oha!) söylemiştik şimdi onu yavaşça yerine bırak diye, sonunda beklenen an geldi çattı. Captain America : First Avenger'ın gösterime girmesiyle birlikte Steve Rogers tekrar Mavi, Kırmızı ve Beyaz kostümünün içine giriyor! Zaten Captain America'nın kalkanı bir, Sarıyer'in kalkanı iki, tutanın elinde kalıyor.

Zaten Fear Itself #3 hakkında yayınlanan cenaze görüntüleri Bucky'nin öleceği ve Steve'in onun yerine geçeceği yönündeki iddiaları güçlendirmişti, şimdi Ed Brubaker bu konuya bir ters spin vererek Captain America #1 'in ilk yayınlanan taslak çizimlerinde görülen cenazenin Sharon Carter'ın (eski ablası) teyzesi Ex-S.H.I.E.L.D Peggy Carter için olduğunu söylüyor. Kaçınılmaz zaten, yeni Cap serisi kesinlikle filmle paralel olarak 2.Dünya savaşı temelli bir hikayeyle cereyan edecek.

En güzel tarafı mı, tabii ki seriyi Steve McNiven'ın çizecek olması. Hasret kaldık kendisine, işte ilk dört taslak;



Marvel tarafından yeni seriyi duyurmak maksatlı yapılan konferansa Ed Brubaker'ın telefon görüşmesi neticesinde geç kalması da Tom Breevort'a "İşte ilk sayı bu yüzden geç çıkacak" dedirtmiş, eşşoğleşekler diyoruz.

1 yorum:

sukullaci dedi ki...

Hocam şu aralara spoiler olduğunu gösteren bişeyler koysak iyiydi :D