16 Aralık 2010 Perşembe

Marvel Comics'in Yeni Event'i Hakkında ilk İpuçları!

Efendim, geçtiğimiz ay içerisinde Marvel'da Brian Michel Bendis ve Matt Fraction gibi yazarların yeni büyük bir event ve yeni seriler üzerinde çalışmakta olduklarına dair bir haber yayınlanmıştı. Bu hafta içerisinde, bu event'e ait olabilecek yeni teaserlar görmekteyiz etrafta  :


Teaserlarda gördüğüm tek bir şey var; hayal kırıklığı. Kimse bizi kandırmaya çalışmasın, biz bu teaserlarda vaadedilen şeyleri zaten gördük, Cyclops'un ırkını koruyabilmek uğruna bir mutant faşisti haline gelişini, Peter Parker'ın işsizlik, açlık ve süper kahramanlık arasında pare pare oluşunu ve Steve Rogers'ın Amerikan rüyasının gözlerinin önünde darmadağın hale geldiğini, hepsini gördük. Marvel bize bu event'te yeni olan ne sunacak acaba, yoksa son üç yılı içeren bir antoloji mi çıkartmaya niyetliler? Yoksa işin içinde Nightmare mi var, yani herkes yeniden kabuslarının içine mi hapsoluyor?

Şimdilik, umut verdiği söylenemez.

Edit : Hulk'un teaserı da geldi, burada da aynı durum sözkonusu, olay pişmanlık ve yaptığı eylemlerin geri dönülemezliğinin getirdiği ağırlık ise, Bruce Banner bunları defalarca yaşadı zaten.

3 yorum:

Ryu Hayabusa dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Ryu Hayabusa dedi ki...

Thor tanıtımıda yayınlandı pek ümitli değilim ancak okuyacağımdan eminim :)

http://img148.imageshack.us/i/1292616035.jpg/

Adsız dedi ki...

Buram buram klişe kokuyor.

Yeni Iron Man tanıtımı da Iron Man Inc.'in geldiğini gösteriyor :)

http://i.newsarama.com/images/DoYouFearTheLegacy_02.jpg