19 Temmuz 2010 Pazartesi

Yeni Avengers takımı mı geliyor ?

Efendim, Fred Van Lente Twitter'ında bir Avengers dergisi yazacağından ve bu derginin AD&D tarzı bir araya gelmiş kahramanlardan oluşacağından bahsetmiş; peki bunun ardından Thanos Imperative teaser'ı olarak nasıl bir image yayınlandı dersiniz;


Ne dersiniz, olur mu acaba?

Tamam, iki mini seriyi de düşünecek olursak su an mevcut altı Avengers dergisi var, ama eğer yedinci bu olacaksa, fazla mal göz çıkartmaz diye düşünüyorum ben.

Hem bu kadroya bakacak olursak, Guardians of The Galaxy'nin de iptal edilmesine gerek kalmayabilir, hareketlenmiş bir Cosmic Marvel bu dünyadaki en güzel şeylerden biridir herhalde. . )

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Ehem... Bu grup biraz fazla güçlü değil mi sanki? Thanos manos bırakmaz bunlar bir araya gelse.

Arifoglu dedi ki...

Biraz orantısız güç kullanımı sözkonusu değil mi : )

Adsız dedi ki...

En sağdaki elemanı tanımıyorum. Nova ve Silver surfer'ı biliyoruz tanıyoruz. Gladiotor kızarsa eğer Superman'i bile indirir. At kafa Beta Ray Bill de Thor ile tıpatıp aynı bildiğim kadıryla. Quasar da nerdeyse SSentry gibi birşey yanılmıyorsam.

Arifoglu dedi ki...

En sağdaki eleman klasik dönem Fantastic Four kötü adamı, modern dönem Kree imparatoru Ronan The Accuser. Kendisi de baya yetkili bir abimiz.

Adsız dedi ki...

Heee tamam doğru. Geçtiğimiz sene içerisinde tahtan inmişti bu yanlış hatırlamıyorsam. Annhilation'da epey bi rolü vardı sanırsam.

Arifoglu dedi ki...

Conquest'te filan da vardı, War of Kings esnasında Quicksilver'ın eski karısıyla evlendi hatta. : )

Çetin dedi ki...

elemanın ismi ronan