15 Mayıs 2010 Cumartesi

Hand Sürprizi!



Heroic Age'in başlamasından itibaren henüz iki gün geçmiş olsa bile, enteresan olaylar gerçekleşmeye başladı bile. Norman Osborn'un sağ kolu ve en sadık yardımcısı olan, H.A.M.M.E.R yöneticisi Victoria Hand, yeni kurulacak ve Steve Rogers tarafından yönetilecek olan organizasyonda görevine devam edecek!


Dark Avengers serisinin son sayısında Steve Rogers tarafından sorgulanan Victoria Hand, yaptıklarının yanlış olduğunu bildiğini, Osborn'un kötü bir adam olmadığını, ve ne yaptıysa ülkesinin iyiliği için yaptığını söylüyor. Cap, onun yaptıklarını ve kafasından geçen hiçbir fikri onaylamadığını söylese de, cümlesini onun bir "Patriot" olduğunu, söyleyerek bitiriyor. 

Daha sonra da, "Bir sonraki Pazartesi gel, işe başla" diyerek mekandan ayrılıyor, arkasında da şaşırmış bir Victoria Hand bırakıyor. Bakalım Hand gerçekten bir kahraman olarak ülkesine hizmet mi edecek, yoksa Norman'ın altında yürüttüğü kötü emellerini mi sürdürmeye çalışacak?

1 yorum:

Arifoglu dedi ki...

Valla hiç kusura bakmasın "Hand woman" ama, kendisinin Dark Avengers #1'de Norman Osborn kendisine iş tanımını açıklarkenki ve "What about Maria Hill?" derkenki yüz ifadesini de hatırlıyoruz. Victoria Hand'den bir vatansever çıkarmak büyük bir devamlılık hatası olacaktır, bence o işin altında başka bir iş var.