14 Nisan 2010 Çarşamba

Anket Sonucu! [Siege'in sonunda sizce kim ölecek? ] ve yeni Anket.

Anket sonuçlarını uzun bir süredir nadasa bırakmıştım, belki zamanla yeşerir de benim mantıksızlık seviyeme ulaşır diye, gördüğünüz üzere yemedi sevgili okurlarımız. Anketimizi, Sentry'nin hakkın rahmetine kavuşmasını talep edenler ezici bir çoğunlukla önde bitirip dualarını gökyüzüne yollamış durumdalar, bu saatten sonra kimsenin "Binlerce patlayan güneşin gücüne sahip" bu fallik mi fallik kahramanı Marvel evreninde tutmak için çaba sarfedeceğini zannetmiyorum. Zaten başından beri hataydı, ben sadece World War Hulk'un sonunda işe yarayacağını düşünürken bir süre sonra Marvel bünyesinde bir "Deus Ex Machina" haline geldi, senaryonun çıkmaza girdiği her noktada devreye sokulup işleri yoluna koydu. Ölsün de kurtulalım, tez zamanda inşallah.

Benim aksime ne kadar dikkatli bir okuyucu kitlemiz olduğu, bu anketle de tekrar ispatlanmış oldu arkadaşlar; Asgard'ın "Savaş bitmeden Savaş tanrısı kargalara yem olacak." kehanetinin Ares'i değil de Tyr'ı işaret ettiğini bir tek ben düşünmüşüm; hepiniz uyanmışsınız da beni uyandırmamışsınız. Güzel, kimse benim gibi sazan değil demek ki.

Balder ölecek diyenler, balder tabiri caiz ise tavşan boku gibi ne kokan; ne de bulaşan bir karakter, kendisine kıyılması benim için büyük sürpriz olur.Ayrıca, Ulan Ares'i koymayı unutmuşuz iyi mi!

Yeni anket konusu olarak ise, Ava Giden Avlanır'da açıklanan şu sevimsiz hadiseyi konu alıyoruz; sizce Disney'in Marvel'a müdahalesi olur mu?

1 yorum:

demir kara dedi ki...

kesin bir şey bu. marvel disneyin himayesinde daha "cumhuriyetçi", daha "emperyalist" ve çocuklara öğretmen konuma gelir. disney bu. kurucusunun ne olduğunu biliyoruz. yıllar yılı mikisiyle, vak vak amcasıyla kralları, faşist liderleri asi halka karşı korudular. neyse fazla söze gerek yok. disney bu.