26 Ocak 2010 Salı

Tutarsızız Bazen Bazen - Darkhawk 'Cuda'yı ne zaman dövdü?

Gün geçmiyor ki herhangi bir çizgi romanda bir tutarsızlık keşfedilmesin. Taşların üzerine yazılan eski metinler der ki, "Eğer zamansal sürekliliği takip eden bir editörün yoksa, kontrolü elinden tamamen kaçırabilirsin."


Darkhawk v1 #34, Aralık 1993 tarihinde yayınlanmış bir sayı. Özet olarak Darkhawk New York Limanını kendi bölgesi ilan eden bir deniz yaratığıyla, daha doğrusu denizdeki kirlilik neticesinde mutasyon geçirmiş bir insanla (WTF?) mücadele ederken kardeşi de Ailesinin ArchNemesis'i Bazin'in zalim oğluyla birlikte, New York'ta bir parkta vakit geçirmektedir.





Bu mücadelenin neticesinde Darkhawk 'Cuda'yı harcar, Chris'in kardeşini akibeti ise bu panelin ardından diğer sayıya kadar hiç anılmaz, ortam geril geril gerilmektedir. Acaba Bazin, Darkhawk'ın kardeşini öldürecek midir?

Aşağıdaki panel de Darkhawk v1 #35'ten;



Bazin, yaklaşık beş dakika önce gerçekleşmiş olan bir olayı manşete çekmiş gazeteyi nasıl elinde tutmaktadır? Yoksa Bazin'in elindeki , 1993 yılında icat edilmiş ve online gazete okumayı sağlayan iPod benzeri bir cihaz mı?

İyi de, iPod'a kanlı bıçak silemezsiniz ki!

Hiç yorum yok: