1 Aralık 2011 Perşembe

Kahramanlar Burada!

Efendim, sağolsun Kahramanlar burada isimli sitenin kurucusu arkadaşlar diğer tüm Çizgi Roman blogger'larıyla birlikte bize de Bülten göndermişler, sizlerle paylaşmak istedik.


 “KAHRAMANLAR BURADA” İLE KAHRAMANLAR BİR TIK UZAĞINIZDA!
Çizgi karakterler çocukluğumuzdan itibaren hayatımızın içerisinde yer almaktadırlar. Çok farklı ürünler ile karşımıza çıkan çizgi kahramanlar artık “Kahramanlar Burada” online satış platformunda sizleri bekliyor.
“Kahramanlar Burada” sayfası altı ay süren ön hazırlık sürecinden sonra Kasım 2011’de internet dünyasına “Merhaba” dedi. İnternet ve yazılım sektörlerinden Kahramanlar Sinemada sayfası ve AB Yazılım Hizmetleri’nin ortak çalışması olan “Kahramanlar Burada” sayfasının ürün yelpazesini sadece çizgi karakter ürünleri oluşturmaktadır. Giyim, çizgi roman, film, oyuncak ve aksesuar gibi çok farklı kategoriler altında lisanslı ürünler kahramanlarburada.com adresinde bir araya geliyor.
“Kahramanlar Burada” sayfası, ziyaretçilerinin çok sayıda kategoride kolay ürün araması yapabileği bir tasarıma sahiptir. İsterseniz ürün bazında, isterseniz çizgi karakter bazında aradığınız ürüne kolayca ulaşabilirsiniz.
Her yaştan çizgi karakter sevenlerin ilk adresi olmayı amaçlayan “Kahramanlar Burada” sayfası Türkiye çapında tüm illere kargo hizmeti vermektedir. 12 aya kadar taksitli alışveriş imkanı ile artık sevdiğiniz kahramanın tshirtüne, çizgi romanına veya oyuncağına tek bir alışverişte kavuşabileceksiniz.
Örümcek Adam, Superman ve Batman artık aynı adreste buluştular...
Facebook sayfası: http://www.facebook.com/KahramanlarBurada
Twitter adresi: http://twitter.com/kahramanmerkezi

İletişim: 
AB Yazılım Hizmetleri 
0212 225 00 33
http://www.kahramanlarburada.com

Hiç yorum yok: