15 Kasım 2011 Salı

Forumlarda JBC Yayıncılık Deadpool yayınlayacağını duyurdu , Yorumların nedir ? Altından kalkabilirler mi ? En Sevdiğin Deadpool serisi hangisi ? Ha bide herkez sorup duruyor Deadpool'un neredeyse her aapakta elinde taşıdığı kuru kafa nedir ?

Evet, bu konu hakkında dün akşam konuştuk kendileriyle hatta. Güzel tercih bence, Deadpool dünyada son bir kaç yıl içerisinde inanılmaz popüler olmasına rağmen türkiye'de hiç türkçe yayınlanmadı. Her türlü iş yapacaktır, tabii Deadpool MAX'e girmedikleri müddetçe. MAX'i kimse basmaz, birileri bassa bile kimse almaz, hadi birileri aldı diyelim; kimse okuduğunu anlamaz.

Ama Suicide Kings ya da Secret Invasion ile başlayan son Deadpool volume'ü çok keyifli olabilir bence. Bana kalırsa Cable and Deadpool'a kadar bile yolu var ama, bu insanların işi bana kalmadığı için batmıyor tabii.

O kuru kafa Deadpool'un başka bir evrendeki zombi versiyonunun kafası, Wilson da onu yanında taşıyor işte Deadpool Corps. serisinden beri. Bana kalırsa o seri de büyük yazıştır mesela.

Ask me anything

Hiç yorum yok: