1 Ağustos 2011 Pazartesi

Sence bu Peter-Mary Jane işi ne olacak? Brand New Day'dan beri Spider-Man'in yüzüne bakmıyorum, işler eski haline benzer bir hal almadan da bakmayacağım, sence oluru var mı?

Açık konuşmak gerekirse Spider-Man'e Joe Q'nun yaptığı hayınlığı, itliği, hırtlığı, dümbüklüğü İspanya İç Savaşında Franko yanlılarının komünistlere bile yapmadığını söyleyebiliriz. Ben son dönem Spider-Man'leri "Acaba ne zaman Peter Parker'ın gözlerini oyup çükünü koparacaklar da hayattan daha fazla keyif almasını sağlayacaklar?" diye okuyorum, bir karakter bu kadar onu besleyen ana damarlardan koparılabilir.

Ben geri dönüş olacağını sanmıyorum, Marvel'ın Spider-Man'i bekar bırakarak genç kesime yamamaya çalışması olumlu tepki görmüş olsa gerek ki aynı şeyi DC de Superman için yapıyor, koskoca Lois Lane de yalan oldu yani.

Konu dışı olmakla beraber, bence Dynamite The Boys için bir mini seri çıkarıp Mary Jane ile Lois Lane'in lezbiyen ilişkisini kaleme alsalar çok tutar. Yazık değil mi, onlarca yıl harcandı bu karakterlere, biri ucundan tutsun; değil mi?

Ask me anything

1 yorum:

darkruse dedi ki...

Ne okuruz o mini seriyi de ama var yaa :D Güzel fikirmiş. :D:D