19 Ağustos 2011 Cuma

house of m serisi pcde mevcut okunmak için hazır bekliyor fakat öncesinde bu scarlett ablamızın bi olayları olmuş hangi serisidir bu?

Scarlett Witch'in vukuatları efsanevi Avengers #500 ile Avengers : Finale arasında geçmekte , neler neler yok ki bu vukuatlar arasında? Ben anlatacağım ama, siz yine de alıp okuyun bence.

Müteveffa Jack of Hearts'ı hayata döndürüp bir bomba haline getiriyor, ve bu bombanın patlaması esnasında Orjinal Ant-Man Scott Lang ölüyor.

Vision'u içi Ultron robotlarıyla dolu bir şekilde Avengers Mansion'un biraz gerisine Quinjet ile birlikte çakıyor. Bu Ultron'larla mücadele ederken kafayı çizen She Hulk Jennifer Vision'u ortadan ikiye bölüyor; Captain America'nın üzerine bir otobüs çakmak üzereyken Tony Stark tarafından durduruluyor.

Tüm Avengers ekibinin arası bu saçma sapan olaylar yüzünden bozuluyor, Tony'nin alkol problemleri tekrar gündeme geliyor.

Avengers'ın düşen üyelerine bir saygı ziyareti gerçekleştirmek için tüm Marvel kahramanları konağın önündeyken, bir Kree saldırısı gerçekleşiyor. Bu saldırıyı yaratan da Scarlett Witch. Bu Kree saldırısını engelleyeme çalışırken Hawkeye de hayatını kaybediyor.

Hem de tüm bunlar, House of M'e doğru giden tüm olaylar silsilesi neden oluyor ? Scarlett Witch'in çocuk takıntısını bilmeyen Janet Van Dyke'ın bir havuz başı sohbetinde kendini tutamayıp "Avenger dediğinin çocuğu olmaz kardeşim, çocuklu insan işi değil bu" demesinin neticesinde oluyor. Avengers #503'ü okursanız, Wanda'nın kendini kaybetme anının tam da bu olduğunu görebilirsiniz.

Ne vardı?

Hiç yorum yok: