26 Ağustos 2011 Cuma

Gerekli'nin Avengers'ını okurken Wrecker adındaki abiyle tanıştık. Ballandıra ballandıra Thor'u yediğini ve yanlış anlamadıysam daha önceden de İntikamcılar'ı dağıttığını anlattı durdu. Hangi sayılarda vuku buldu bu olaylar??

Wrecker Wrecking Crew adlı bir grubun üyesi, kendisi ve diğer arkadaşları Bulldozer, Piledriwer ve Thunderball Karnilla adlı Asgardlı bir büyücünün Loki'ye vermek için hazırladığı güçleri kazayla elde ediyorlar, böylelikle bir avuç işe yaramaz banka soyguncusuyken birden bire Asgard orjinli güçlere sahip oluyorlar. Yani onlar da Absorbing Man gibi Asgard'ın dünyanın iç işlerine istemeden de olsa müdahil olmalalarının sonucu.

Avengers ekibini dağıtmaları da Avengers : Under Siege hikayesinde geçiyor, Avengers #270-277 arasında okuyabileceğiniz bu şahane hikayede Baron Zemo liderliğindeki Masters of Evil ekibi süper kahraman ekibimizin pek de etkili bir kadroya sahip olmadığı dönemi yakalayıp, Avengers malikanesini kuşatmaya alıyorlar. Wrecking Crew de, Thor yardıma gelene kadar Hercules'i neredeyse öldürüyor.

Wrecker'ın Thor'u düdükleme hadisesi de Thor #148-150 arasında vuku buluyor, bir anlık şaşkınlıkla Thor'u yenen Wrecker ardından Sif'ten efsane bir dayak yiyor. Yemek bulursan ye, dayak bulursan kaç denilen bir kültürden geliyoruz ama o dayağı siz de bulsanız siz de yersiniz; öyle söyleyeyim.

Ne vardı?

Hiç yorum yok: