17 Ağustos 2011 Çarşamba

bayadır çr okumuyorum, başka soruda 'The Death of the Superman, Knightfall ve Spider Man : Torment' görünce merağım kabardı. okunası seriler mi? bi de superman red son mı öyle bişi vardı sanki?

Aa, delisiniz, okunmaz mı. TDotS zaten Superman'in öldüğü ve ardından mecburen tekrar diriltildiği seri. Zaten ardından Cyborg Superman, Eradicator ve Superboy gibi karakterlerin yaratılması, ve Doomsday gibi bir mahlukata ev sahipliği yapması sebebiyle bile okunması elzem bir seri. Tavsiye üzeri tavsiye.

Knightfall da hem Batman'in başına bir sürü villain'den oluşan bir taç takması sebebiyle, hem de yeni The Dark Knigt Rises filmine unofficial olarak konu olması nedeniyle çok konuşulan, ve daha çok konuşulacak bir seri. Okumadıysanız yuh, oha, kesin okuyun.

Spider Man : Torment bunların içerisinde en zayıf halka olmasına rağmen benim çok beğendiğim, o dönem içerisinde ilgiyle okuduğum bir seri. Spider Man #1-#5 arasında geçiyor, Lizard ve Calpyso adlı iki kötü karakter tarafından rezil-i rüsva edilen Spider-Man'i nohut gibi terlerken resmediyor.

Superman : Red Son ise DC'nin Elseworld serisinden bir uyarlama, Superman'i dünyaya getiren roket Smallville yerine Rusya'da bir köye düşse nasıl bir dünya varolurdu onu kurguluyor. Alternatif okuma olarak atlanmaması gerek diye düşünmekteyim zaman zaman.

Ne vardı?

Hiç yorum yok: