2 Ağustos 2011 Salı

başka bi sorum daha var Teen Titans #98. bölümünün son sayfasında 4 tane Superboy vardı acaba onlar kim kısaca açıklarmısınız?

Aslında hepsi aynı adam, Connor Kent olarak bildiğimiz Superboy.

Superboy işi biraz netameli bir konu; Crisis on Infinite Earths öncesinde Superman'in gençlik dönemlerinde Superboy olarak takıldığı yönünde olan origin hikayesi, bu event ile birlikte ortadan kaldırıldı; bildiğimiz haline, Supermen'in ergenlik sonrası Süper kahramanlık mesleğine başladığı haline dönüştü. Bu döneme kadar dergilerde boy gösteren küçük Clark Kent'e Kal-El Superboy diyoruz. Bizim adamımız bu değil.

Bunun ardından Superman'in ölümüne uzanacak olursak, Cadmus adlı çok gizli laboratuar tarafından yaratılan Superman klonu, proje tam olarak tamamlanmadan serbest kalıyor (ya da bırakılıyor, bilemiyoruz) , işte bu Superboy, kendisine Superboy denmesinden nefret eden Kon-El. Bizim adamımız işte bu Superboy. Teen Titans #98'in son sayfasında değişik zaman dilimlerinden günümüze değişik kostümlü hallerini görüyoruz. En öndeki ilk hali olmak üzere, arkaya doğru uzuyor.

Ask me anything

Hiç yorum yok: