6 Mayıs 2011 Cuma

Skandal! - AKP iktidarını , hatta TİB'i bile kıskandıracak geri vites!

Bu defa skandal olayımız Age of X : Alpha'nın sayfaları arasından bizimle buluşuyor. İnsanları savunmakla görevli güvenlik güçlerinin komutanı konumundaki Albay Creed'in Magneto ile karşılaşması esnasında sergilediği geri vites; Ahmet Altan bu evrende yer alan bir Taraf gazetesinde köşe yazıları yazıyor olsaydı günlere diline dolayacağı bir mizansen yaratıyor :

"Bülent Arınç, Albay Creed için yaptığı yorumda "Allah bizi o duruma düşürmesin." dedi."
Lan Albay!

4 yorum:

demir kara dedi ki...

tam yorumu yazacağım tıkladım ve pat! gitti blog. aha dedim, o kadar laf sayarsanız olacağı buydu. heh he:) komik ama. o değilde bu marvel heroları burada yaşasaydı ne olurdu ben onu merak ediyorum. mesela j.j.j hangi gazetenin patronu olurdu. rte hangi heroyla kanka olurdu falan filan.

Arifoglu dedi ki...

Bu şekilde bir konsept yapılabilir aslında.

Benim çizgi roman karelerini kesip balonları yeniden yazarak türkiye ortamında bir kolaj oluşturmak gibi bir fikrim vardı aslında, ama Umut Sarıkaya'dan inanılmaz derecede beslenmek durumunda kalacağım için intihal olur diye vazgeçtim.

demir kara dedi ki...

zannetmiyorum bu şekilde düşünen biri bu blogda dolaşsın. kimse burada art niyet aramaz. bence iyi fikir. blog daha bir şenlenir. daha güncel, eğlenceli ve takip edilesi olur.

Arifoglu dedi ki...

Ben kendimden emin olamam o çizgiyi çekebildiğime. : )

Ama yine de güzel bir fikir tabii, ileride tezgahı biraz değiştirip işleri büyütmeyi planlıyoruz, eğer gerçekten harekete geçebilecek enerjiyi bulursak bu konseptte bir köşe hazırlanabilir.