11 Ekim 2010 Pazartesi

Eee, Spider-Man'de yeni bir şey var!

Bir önceki yazıda hikayelerin sıradanlığı ve monotonluğuna gönderme olarak Spider-Man'de Yeni Bir Şey yok başlığını kullanmıştım. Anlaşılan yanlış bir başlık olmuş, çünkü Amazing Spider-Man 650'de önemli sayılabilecek bir yenilik var Spider-Man'de.





650. sayının şerefine, Marvel editör ve yazar takımı hoş bir satıi stratejisi kullanarak Spider-Man'e yeni bir kostüm verecekler anlaşılan. Bakalım bu "büyük yenilik" ne kadar kalıcı olarak Spidey'in hayatında

İşte o kostüm:

5 yorum:

Mavi Beyefendi dedi ki...

artık örümceğin kostümüyle zırt pırt oynamaları sinirimi bozuyor valla.mümkünse kalıcı olmasın.spidey'in iki kostümü vardır;klasik ve siyah olan.nokta.

mit dedi ki...

Aynen katılıyorum. Birkaç sayı sonra da "Orjinale dönüş" hikayesini bilmem kaçıncı kez ısıtıp önümüze koyarlar. Yeni kostüm falan hikaye, yeni hikayeler, yeni maceralar lazım Ağ-kafaya.

Arifoglu dedi ki...

Ben ikinize birden katılıyorum, Spider-Man'in kostümünü değiştirseni ne olacak, kaç sayı sonra eski haline getirdiğiniz bir özel sayıyı normal fiyatının üzerinde bir paraya satacaksınız? Anlamsız, Spider-Man'in okuyucularının sevdiği o klasik tada ihtiyacı var.

Bu kadar satan dergiyi kurutma yolunda bu kadar çok adım atılıyor ya, hayretle izliyorum.

Adsız dedi ki...

bu yeni kostüm değil, marvel disney ortaklığı ürünü bir çizim olsa gerek. yeni gelen tron legacy filminin reklamı olsun diye karakterleri tronvari giydirmişler.

demir kara dedi ki...

la havle... 21.yy yaramadı bu çocuğa (peter).. arkadaşım istediğin karakteri al deney maymunu gibi canın ne isterse yap (ki kobay hayvan olayına da karşıyız), ama şu spider-man'e dokunulur mu allah aşkına. herşey bir yana, ne kadar cafcaflı süper kötü falan düşmanı da olsa örümceğin bir oturuşu ve kalkışı vardı ya.