19 Ağustos 2010 Perşembe

Okuma Listesi - Chaos War'a nasıl ulaşıldı?

Efendim, bildiğiniz üzere DC'deki ölü sevicilik akımının Marvel Comics'teki yansıması olarak gördüğümüz Chaos War başlamak üzere, kimler kimler dahil edilmedi ki ;



Silver Surfer ne alaka demeyin , şu an Chaos King olarak varlığını sürdüren Mikaboshi'nin kozmik bir tarafı da var. İşte biz de okuyucusunu en çok düşünen blog olarak geceleri üşüdüğünüzde üstünüzü örtme hizmetimizin ardından, kendini konuya tam hakim hissetmeyen okuyucularımızı yeni Event'e hazırlama görevini de üstlendik. Chaos War'a hazırlıklı olarak girmek istiyorsanız, okumanızda fayda olan çizgi romanlar şu şekilde;






Thor : Blood Oath #1 -#6 : Mikaboshi'nin Marvel evreninde ilk ortaya çıktığı seri olan Blood Oath, bir noktada Mikaboshi ve Grasscutter ile kesişiyor. Grasscutter da ne diyorsanız, bir de aşağıdaki seriye bakacaksınız.












Ares : God of War #1 - #5 : Esas zurnanın zırt dediği seri bu işte, burada Mikaboshi tam anlamıyla sahneye çıkıyor, ve nasıl bir karakter olduğunu oldukça detaylı bir şekilde ortaya koyuyor. Ares, oğlunu Mikaboshi'den kurtarmak için Hercules ile birlikte Japon ölüm tanrısına karşı mücadele ediyor, bu beş sayıda atılan temellerin üzerine Brian Michael Bendis Dark Reign Ares'ini inşa etti, temeller o kadar sağlam.






Incredible Hercules : Secret Invasion #116- #120  : Aslına bakarsanız şu andan itibaren yaşanacak herşeyin müsebbibi olarak bu seri görülebilir. Mikaboshi'nin Marvel evreninde nasıl böyle üst sıralara tırmanmayı başardığının açıklaması, Hercules ve ekibinin Skrull tanrılarına karşı sürdürdüğü mücadelenin ayrıntılarında ve şaşırtıcı finalinde gizli.









Bu sayıları okuduysanız zaten Mikaboshi'yi apartman yöneticiniz kadar yakından tanıyorsunuzdur; okumadıysanız da Chaos War'da olacak olanlar ilginizi çekiyorsa, muhakkak bakın derim ben. Ha, sizin de çok umurunuzdaydı, o ayrı bir hikaye. dot com.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ehehehe apartman yöneticisi komik olmuş:D

Berk dedi ki...

Marvel bu Blackest Night olayını daha önce X-Force'ta X-Necrosha ile denemişti, şimdi tüm evrene salıyorlar.

Hadi bakalım diyoruz.