25 Ağustos 2010 Çarşamba

Avengers'a Tanıdık Düşmanlar



Bu ay çıkan Secret ve New Avengers sayılarında, ekiplerin savaşmak üzere olduğu düşmanların kim olduğu açıkça belli edildi. Eğer bu iki sayıyı (New Avengers 3 ve Secret Avengers 4) henüz okumadıysanız, bu yazının devamını da okumanızı tavsiye etmiyorum, okuma zevkiniz yok olabilir.



İşte New Avengers ekibi, Dr. Strange ve Brother Voodoo'nun serinin başından beri uraştığı, Dr.Strange ve Daimon Hellstorm'un vücutlarını ele geçiren, Eye of Agamotto'yu kaçıran, Strange'in bile tanımadığı bir "mystic plane"den enteresan yaratıklar gönderen adam:


Evet, Ancient One, Dr. Strange'in hocası ve ondan önceki Sorcerer Supreme! Bakalım Ancient One Strange ve Voodoo'nun "Sorcerer Supreme" olarak başarısızlıklarından sıkılıp kendi yolunda iyiyi arayan bir karakter olarak mı dönecek Marvel Evreni'ne, yoksa gerçekten kafayı mı sıyırıd? Önümüzdeki sayılarda hep beraber göreceğiz.

Gelelim Secret Avengers'a. Secret Avengers'ın ilk sayısından itibaren potansiyel bir düşman olarak karşımıza çıkan sürpriz isim ise, önümzüdeki sayıyla, yani Secret Avengers 5 ile, tamamen açıklığa kavuşacak gibi gözüküyor. Muhtemelen Ancient One'dan bile daha şaşırtıcı olan bu isim ise




ekrandan bizlere bakan Nick Fury'den başkası değil. Tabi bu gerçekten Nick Fury mi, bir tür tuzak mı, yoksa Nick de mi kafayı yedi, bunları öğrenmek için gelecek ayı beklememiz gerekiyor

3 yorum:

darkruse dedi ki...

Secret Avengers gerçekten sıradan mı sıradan bir dövüşen kostümlü adamlar havasında geçiyordu. Bakalım Nick Fury bunu değiştirebilecek mi. Bu arada Mike Deodato'nun hatun çizimlerine hastayım. Adam işi biliyor. :D

Dante dedi ki...

abi New avengers da "Search for the Sorcerers Supreme" cildinde bu duruma aşina olduk, Brother Vodoo ya hayırlı olsun dedik, ama devamı hangi seride devam ediyo ya? Dark Avengers 1 ve Utopia da da bu durumdan bahsetmio, İpin ucunu kaçırıyo insan, Marvel o kadar dağıtıyo ki takibinde zorlanıyorum bayaa.

Arifoglu dedi ki...

Doctor Voodoo : Avenger of the Supernatural isimli bir seri var, altı ya da beş sayı olması gerek, Doctor Voodoo'nun Sorcerer Supreme olarak Marvel'daki yegane performansı orada geçmekte.