16 Nisan 2010 Cuma

Sen ölmemiş miydin birader!?

Siege'in sonunda, yepyeni bir Heroic Age'in şafağında olduğumuz şu çalkantılı dönemde, gün geçmiyor ki bir sevindirici haber daha elimize ulaşmasın...




Geri döndüğünde sevindiğimiz, fakat Norman'ın hiddetine uğrayarak öldüğünü sandığımız, hevesimizi kursağımızda bırakan Nate Grey, yani X-Man, aslında ölmemiş. Heroic Age yaklaştıkça sayıları artan Teaser'lardan birinde açıkça görüldüğü gibi Nate hayatta.

Bu arada Marvel'ın Cable ve X-Man'in parlayan gözleri sarıdan maviye geçirmesi de beni oldukça kıl ediyor, alakasız bir not olarak ekleyeyim hemen.

3 yorum:

Arifoglu dedi ki...

Peki ya Jubilee'nin vampir olması?

Ali Sezgin dedi ki...

Mark Millar bu vampir öyküsü üzerine baya bir olay çıkardı. Normal öykü vampirlerin x-men'e saldırması ve kahramanların geçici olarak x-men safları arasına katılmasıyla alakalıymış.

Ultimate evreninin önemli yazarlarından Mark Millar'ın vampir öyküsü yazmayı planladığı büyük bir sır değildi. Teaser'ları gördükten sonra Milar resmen CBR forumlarında yaygara çıkardı.

Arifoglu dedi ki...

Evet, ben de baktım da baya bir hadise çıkmış. Helal olsun, Ultimate Universe'de bir Vampir öyküsü eksikti sadece.

X-Men, biraz daha Vampir-bağlantılı bir dergi zaten, hem Vampire State Captain Britain iptal edildiği için biraz havada kalmıştı, o da çözülürse güzel olacaktır.