14 Nisan 2010 Çarşamba

İki yeni Secret Avengers daha belli oldu!

Evet, az önce facebook'ta boş boş dolaşıp bir iki arkadaşa laf soktuktan; ve 110'un son klibini izledikten sonra bir de Marvel.com'a bakayım dedim, herhalde şeytan dürttü. Bir de baktım ki, iki Secret Avenger daha açıklanmış ; şok şok şorolo.



Eğer bu Samantha Perrington ise, ki kendisi hiçbir zaman mainstream bir karakter olmadı, kariyerindeki en büyük başarı Defenders'a katılmak olan bir karakterin Secret Avengers'da yer alması ne anlama geliyor yorumlamakta güçlük çekiyorum. Zaman içerisinde göreceğiz, ama söyleyebileceğim şu ki Secret Avengers X-Force gibi bir black-ops takımı olmayacak. Bunlar katil değil arkadaşlar, Beast, War Machine, Valkyrie katil değiller. Bir sonraki arkadaşın sabıka defteri baya kalabalık aslında ama, o da "strive for redemption" diyerek yeni meşrebini açığa vuruyor. Karşınızda Marvel evrenindeki en favori kahramanım, daha bugün lafı geçen Moon Knight!



































Şu son dönem haberlerinde beni en çok heyecanlandıran bu oldu; çünkü ne Marc Spector, ne de Jake Lockley asla birer takım oyuncusu olmadılar! Dört gözle bekliyorum, zira şu ana kadar dörtte sıfır çektim!

2 yorum:

mit dedi ki...

Ay Şövalyesi benim de en sevdiğim karakterlerden biri. Örümcek Adam ile olan maceralarını hep severek takip ederdim. Bu grupta neler yapacağını görmek keyifli olacak.

Ali Sezgin dedi ki...

Umarım Moon Knight'ı Marvel'ın Batman'ine çevirmeye falan çalışmazlar. Braubaker varken aslında bu tarz şeylerden çok korkmuyorum ama aklıma da gelmiyor dğeil.