17 Şubat 2010 Çarşamba

Kim geliyor, Kim geliyor?

Hayır hayır, X-Men'de gerçekleşmek üzere olan ve muhtemelen Phoenix Force'un mutant mesihi Hope'un bedeninde yeniden vücut bulmasına şahitlik edeceğimiz Second Coming event'inden bahsetmiyorum. Burada geri dönüşünü müjdelemek için sizi topladığım kişi, biraz daha enteresan bir şahsiyet.


Kim tüm evreni avuçlarının arasına alıp da, sıkıp yumak haline getirmeden kendi iradesine hakim olmuştu?

Kim bu devasa kainatta kendisine denk görüp aşık olabileceği tek varlık olarak ölüm'ün ta kendisini seçmişti?

Kim, sadece iyi bir mücadele elde edebilmek uğruna bir gezegen dolusu paralı askeri uzunca bir süre besleyip, ondan sonra hepsini tek tek elleriyle öldürmüştü?

Kim zenginden alıp fakire vermek, dünyayı kurtarmak, evrene tek başına hakim olabilmek gibi amaçlar peşinde koşmak yerine yaşam ve ölümü tekrar dengeye getirebilmek için evrendeki tüm canlı varlıkların yarısını tek bir parmak hareketiyle ölüme göndermişti?

Kim, sırtından giren bir elin göğsünden kalbini sökerek çıkması durumuna "..Interesting.." şeklinde tepki vermişti?

Kim geri dönüyor?

Doğru cevabın geleceğine eminim, ama ola ki gelmezse yarın bendensiniz. Yarına kadar açıklıyorsanız açıklayın, yoksa ben açıklayacağım! Elimde çok ciddi belgeler var! Haha, ayrıca son kısma yayılmış olan bu Taraf gazetesi saldırganlığı da bu geri dönmekte olan şahısa çok yakışıyor, onu da ipucu olarak ekleyeyim.

3 yorum:

ery dedi ki...

..thanos..???

Unknown dedi ki...

Thanos gibi geldi, ama resmi benzetemedim.

Laemar dedi ki...

Thanos