16 Şubat 2010 Salı

Anket Sonucu [Son yılların en başarılı Crossover Event'i, sizce hangisi?] - Ve yeni Anket!

Anketimiz aslına bakarsak geçen hafta sonuçlandı ama, yazdığım gibi taşınma mücadelesi içerisindeyim; nakliyeydi, doğalgaz taşınmasıydı, çizgi roman paketlemesiydi bu tarz işler çok vaktimi aldığından bir türlü müdahale edemiyorum. Bitmiş anketimizin sonuçlarını yazalım da, yenilerine yelken açalım.

En sevilen Crossover listesinde Civil War'u unutmuşuz, ilk olarak bu büyük ayıbım için özür diliyorum. Gerçi baktığınız zaman Civil War'un dahil olmasıyla bölebileceği bir sonuç çıkmamış ortaya. Çok enteresan.

Onslaught ve Blackest Night, eşit olarak en çok oyu alan event'ler. Buradan izleyici kitlemizin ne kadar sofistike olduğunu görebiliyoruz, bundan 14 sene önce başlamış bir seriyi de, geçen sene başlamış bir seriyi de okuyan okuyucularımız olduğu sonucuna varmak beni çok mutlu etti.


 

Bunların arkasından ise Secret Invasion, Dark Reign ve World War Hulk ve Age of Apocalypse gibi Marvel event'leri geliyor. En arkada ise Infinite Crisis var. Hiç izlenmeyen seri ise 2. sayısı geçtiğimiz hafta yayınlanan İmage United. Ona da bakmanızı tavsiye ederim, şu an için Spawn sevenlere çok şey vadediyor. 

Yeni anketimizi de yayınlayalım o halde başlamışken; sizce hangi seri daha sıkıcı; Superman mi, Hulk mu ?

Birinde New Krypton'un ardından War of Supermen geliyor, diğerinde ise Fall of the Hulks'un ardından World War Hulks! Sizce hangi seriyi yazarlar, çizerler el ele vermelerine rağmen bir türlü ayağa kaldıramıyorlar?

2 yorum:

Adsız dedi ki...

DC tarafından da Identity Crisis eksikti. Çok başarılı bulduğum bir seridir.

Yeni ankete gelicek olursak. Hulk'ta Jeph Loeb, Superman'de James Robinson var. İkisinden de bi halt olmaz.

Arifoglu dedi ki...

Superman'ı ayağa kaldırabilirse ancak Michael Straczynski kaldırır, Earth One'ı heyecanla bekliyorum.

http://www.newsarama.com/comics/JMS-Week-Superman-Earth-One-100216.html