28 Nisan 2011 Perşembe

X-Men First Class Trailer'ları yayında!

Efendim, ilk olarak Trailer linklerini verelim de kimse eksik kalmasın ; buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.


Trailerlar hakkında hemen iki kalem oynatalım, bana göre pros & cons şu şekilde;

  • Banshee süper olmuş, süper süper süper süper süper.
  • Beast'in mavi olması ikincil mutasyon süreciyle alakalı, yani X-Men'in ilk dönemlerinde böyle bir durum yoktu.
  • Magneto'nun kullandığı kask kendisini herhangi bir zihinsel müdahaleden koruyor, yani bu kaskın ortaya çıkışı da Xavier ile ters düşmelerini takip eden dönemde oluyor. 
  • Hellfire Club'ın ortaya çıkıp X-Men'e karşı gelmesi de çok sonraları oluyor, kaldı ki o dönem Sebastian Shaw'ın yanında Emma Frost yok, Black Queen var.
  • Bir sahnede Havok'u görür gibi oldum, banshee, havok ve Darwin filmdeki en güzel hareketler. Kaldı ki üçü de First Class dönemi X-men takımına en yakın isimler.
  • Azazel için bir şey söylemek istemiyorum, Nightcrawler yerine onun kullanılması filme renk katacaktır. 
Yani bizi eğlenceli olduğu kesin bir film bekliyor, X-Men Origins : Wolverine dışında X-Men serisi hep ortalamanın üzerinde filmler oldu. Ama kimse orjinal hikaye örgüsüne ve devamlılığa bağlılık beklemesin, yok öyle bir şey.

Adamlara sarı kostüm giydirmişler, Blackbird'e bindirmişler. Charles ve Eric, X-Men ile birlikte düşmanlarla savaşıyor. Ne devamlılığı?

21 Nisan 2011 Perşembe

Off-Topic! - Gutters Comic - Çizgi Roman Mizahında Yeni Boyut

Gutters.com konuk çizerlerle tek sayfalık paneller üzerinden çizgi roman dünyası gibi tükenmez bir mizah malzemesini kullanarak harikalar yaratan bir proje. Hepimizin gördüğü ama adını koymayı nerd'lüğüne yediremediği gerçekleri çat çat suratımıza vuruyorlar. Arşivi karıştırmanızı şiddetle tavsiye ediyorum; ama favorilerimden bir kaç tanesini koymadan da yapamayacağım;





Mail gruplarına üye olun, iki günde bir gününüz şenlensin.

X-Men Evolution Variant Kapakları Yayınlandı!

X-Men dünyası yeni macera First to Last'e hazırlanırken, Marvel hoş bir sürpriz yaparak Mayıs ayındaki bazı yayınları için X-Men Evolution Variant kapakları hazırlamış. Bence hepsi birbirinden güzel, bir tek Emma Frost'un kapağını çok beğenmediğimi söyleyerek, sizi bu kapaklarla başbaşa bırakıyorum. Ayrıca Magneto'nun kapağı kronolojik açıdan yanlış olmuş, Magneto üzerinde kocaman bir M olan garabet kostümünden önce de, orjinal kostümü giyiyordu.