13 Eylül 2013 Cuma

Peter Parker Geri Dönüyor!

Evet dostlar, tüm fanların beklediği an nihayet geldi, bir süre önce bedenini Otto Octavius'a terkederek astral alemlerde gezinmeye başlayıp, daha sonra da tamamen cavlağı çeken sevgili Örümcek Adamımız Peter Parker, Aralık ayında Amazing Spider Man serisiyle tekrardan aramıza dönüyor!

Harika haber, değil mi?




Size vermem gereken bir ayrıntı daha var, bu söylediğim Peter Parker'ın ölümden döndüğü anlamına gelmiyor. ASM #700.1 ve ASM #700.2 ile başlayacak seri Marvel'ın eskiden de benzerini çevirdiği "From the Vault" serisine benzer şekilde Peter'ın "eskiden" olmuş ve bugüne dek ne hikmetse anlatılmamış hikayelerini içerek.

Ölümden dönen filan yok yani. Aranızda üzülen vardır eminim ama, bence mevcut statüko gayet cool bir şekilde sürüyor. Hem Octavius Parker'dan çok daha iyi bir Spider Man, hem de yıllardır her türlü tecavüze uğrayan gariban karakterimiz biraz daha dinlenmeye devam ediyor. Sizin de ayda altı tane derginiz çıksa, üç tane büyük takımda yer alıyor olsanız; sizin de yüzünüz eskirdi.

Neyse, Parker'ın tükenmişlik sendromunun kısa sürede olmasa da, bir gün biteceğine -ve Marvel ekibinin bu geri dönüşün ekmeğini yağlı ballı yemeye yönelik hayallerine- olan inancımız tam.

Bu arada, seriyi David Morrell başlatıyor ama bu tarz serilerde yazar da çizer de pek sabit kalmıyor biliyorsunuz, o yüzden kendisini sadece ilk arc'tan sorumlu göreceğiz gibi.

Ortalığa salınan kapaklar şu şekilde;





Hiç yorum yok: